Ayat Cinta Untuk Kekasih Hati

Jom kita tengok gambar ayat cinta untuk kekasih hati yang banyak dikongsi oleh pengguna-pengguna media social seperti di facebook, twitter, wechat, whatsapps, instagram dan banyak lagi lah. Kalau dulu admin pernah buat post tentang ayat jiwang untuk kekasih anda, kali pula tajuk lain sikit tapi sama je maksud iaitu ayat cinta untuk kekasih hati.

gambar ayat cinta untuk kekasih hati

Lelaki sebenarnya lebih sukakan perempuan yang pemalu dari yang friendly,
sebab dia tak nak orang yang dia sayang tu rapat dengan lelaki lain.

Gambar ayat cinta untuk kekasih anda

Perempuan senang nak maafkan, tapi susah dia nak melupakan..
Tapi percayalah, dia akan cuba melupakan kesilapan awak kalau dia dah sayang

ayat cinta untuk kekasih anda terbaik

Berpisah, bukan bermakna saya berhenti mencintai awak.

 

Dulu, setiap kali online, awak akan tegur saya, tapi sekarang, kita macam tak pernah kenal…

gambar ayat cinta untuk kekasih anda terbaik

Kita tidak akan jumpa orang yang sempurna dalam hidup, tapi terimalah seadanya..

gambar ayat cinta untuk kekasih anda pujuk hati

Sekiranya ada yang ingin merosakan hubungan kita, saya minta awak jangan meragui saya, sebab hati saya selamanya milik awan yang abadi.

 

Cemburu tanda sayang & rasa itu tak dilarang, tapi jangan berlebihan sebab hanya akan menghancurkan sebuah hubungan.

pujuk kekasih dengan ayat cinta untuk kekasih anda

Kalau sayang dia, jaga hati dia, kalau tak sayang dia, lepaskan dia, jangan seksa hati dia, setiap manusia berhak bahagia.

cara pujuk kekasih dengan ayat cinta untuk kekasih anda

Mungkin saya bukan yang terbaik, bukan citarasa awak, dan bukan pilihan hati awak, tapi izinkan saya menjadi orang yang pernah cuba untuk membahagiakan awak..

cara pujuk kekasih dengan ayat cinta untuk kekasih anda

Lelaki cemburu sebab sayang dalam perhubungan, lelaki merajuk sebab inginkan perhatian, lelaki marah sebab nak yang terbaik dalam kehidupan, lelaki tegur sebab nak memberi kesedaran.

Baiklah, cukup sepuluh gambar ayat cinta untuk kekasih hati yang admin muatkan dalam entri ini. Selebihnya admin akan buat di entri lain pula nanti kalau ada masa. Kalau korang ingin nak ambil mana-mana gambar, dipersilakan, mana tau korang nak pujuk kekasih korang ke atau apa-apa jelah.

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Kakipromo.com