Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih

Koleksi ayat meluahkan perasaan kepada kekasih anda. Kadang-kadang kita sukar untuk meluahkan perasaan kepada kekasih kita atau kepada seseorang. Jika sebelum ini, kami juga ada berkongsi mengenai koleksi ayat jiwang, gambar ayat jiwang, ayat sedih buat kekasih  dan juga ayat pujuk dan minta maaf kepada kekasih disebabkan kesilapan kita.

Luahan perasaan ini tidak semestinya semua tentang cinta, rindu, memujuk atau meminta maaf kepada kekasih/seseorang, tetapi juga untuk luahan hati untuk mengingatkan seseorang tentang apa yang kita rasa dan fikirkan. Bagaimana cara meluahkan perasaan kepada seseorang atau kekasih? Jom kita tengok beberapa contoh ayat luahan perasaan di bawah:

Saya sayang awak sama macam kali pertama saya jatuh cinta kat awak.Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Maafkan saya yang selalu buat awak marah,
Maafkan saya yang selalu ganggu awak,
Maafkan saya yang selalu menjadi beban awak,
Maafkan saya yang selalu merindui awak,
Maafkan saya yang tak boleh menjauh dari awak,
Maafkan saya yang terlalu mencintai awak,
Maaf, kalau saya tak seperti yang awak inginkan

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih

Sejujurnya saya tak bahagia bila awak bahagia dengan si dia..hati saya menderita

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih

Saya tak pernah tau erti luka sehinggalah awak hadir dan kemudian pergi

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Hati Dan Cinta

BACA JUGA:
Tanda-tanda kekasih anda curang
Cara Menarik Perhatian Lelaki

Tak perlu jadikan saya nombor satu..tapi jadikanlah saya only one dalam hidup awak

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Hati Dan Cinta

Jangan paksa saya untuk mencintai awak, biarkan perasaan tu tumbuh sendiri dalam hati ini

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Hati Dan Cinta

Saya rindu awak sangat-sangat, saya harap awak pun rindu saya juga

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Hati Dan Cinta

Sayang awak kerana awak istimewa

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Hati Dan Cinta

Selagi saya ada awak,
Selagi siang saya masih ada awak,
Selagi awak ada di list whatsapp saya,
Selagi awak ada di contact saya,
Selagi saya rasa tanggungjawab wish morning & goodnight pada awak setiap hari,
Selagi itu saga cuba jadi wanita/lelaki yang baik di sisi awak.
Cuba ubah semua cacat cela yang ada sekarang,
Selagi itu sayang saya hanya pada awak.. Awak seorang.

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih Hati Dan Cinta

Saya tak berdaya untuk buat awak kembali..
Awak tetap bersamanya..
Saya harap awak bahagia bersamanya..
Biarlah saya disini sendiri..
Terima kasih kerana sudi hadir dalam hidup saya walau untuk seketika..

Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih

Ini adalah sepuluh contoh ayat meluahkan perasaan beserta dengan gambar yang mungkin ada berkaitan dengan ada pada masa sekarang. Jika anda berminat untuk berkongsi ayat-ayat jiwang di social media seperti facebook ,twitter, instagram, wechat dan whatsapp, anda boleh baca entri di bawah ini:

8 Replies to “Ayat Meluahkan Perasaan Kepada Kekasih

  1. Xguna jgk…perempuan xsemua jnis makan pujukkn..kalau kepala keras mcm batu..xjd ape..bglah ayat jiwang cmne pun..dia xkan peduli..huhu..

  2. kalau awk begitu syg pada saya pasti awk akan membuat saya tersenyum dan bila awk dh ada owng lain awk akan membuat saya tersedih dan menderita

  3. Aku tak paksa sapa sapa nak stay dalam hidup aku…kalau kau rasa nak pergi dalam hati aku…kau pergi je.. pintu terbuka luas…aku dah penat nak jaga hati org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *