Ayat Minta Maaf Kepada Kekasih, Memujuk Kekasih Merajuk

Kalau anda ada membuat sesuatu yang membuatkan kekasih anda merajuk, mesti kadang-kadang susah mencari idea atau ayat minta maaf kepada kekasih dan cara memujuk kekasih merajuk kan? So, apa ayat cinta untuk kekasih yang merajuk yang sesuai digunakan untuk memujuk kekasih anda dan berbaik-baik semula?

Jom tengok tips minta maaf kepada kekasih dan cara memujuk kekasih anda:

  1. Cara untuk minta maaf kepada kekasih dan cara memujuk kekasih ialah mengakui kesilapan anda jika anda membuat kesilapan atau cuba mengambil hatinya dengan membawa dia makan di tempat kegemarannya.
  2. Elakan meminta maaf semasa kekasih anda masih marah, tunggu sehingga reda sedikit baru cuba pujuk sikit-sikit. Ini untuk mengelakan keadaan menjadi lebih teruk.
  3. Jangan tunggu lama-lama untuk meminta maaf, sebab kemungkinan besar anda akan dicop sebagai tidak peduli dan sambil lewa sahaja dengan kekasih anda. Juga hantar text mungkin lebih sesuai berbanding berjumpa atau call kekasih anda yang sedang merajuk. Anda boleh hantar ayat cinta romantik dan jiwang yang bersesuaian dengan situasi anda.
  4. Ketahui sebab kenapa kekasih anda merajuk, antara sebab-sebab yang biasa ialah cemburu dan juga sikap tidak ambil berat.

Dibawah ialah beberapa koleksi ayat jiwang yang best untuk dikongsikan dengan kekasih anda:

Ayat Minta Maaf Kepada Kekasih dan Cara Memujuk Kekasih Merajuk

Kadang kala, mengalah itu perit, tapi sebenarnya ia berbaloi untuk orang yang kita sayang.

Ayat Minta Maaf Kepada Kekasih dan Cara Memujuk Kekasih Merajuk

Sentiasa menyayangi awak walaupun sering terluka dengan sikap awak. Harap awak berubah 🙂

Ayat Minta Maaf Kepada Kekasih dan Cara Memujuk Kekasih Merajuk

Cinta dan rindu ini, hanya untuk awak dan selamanya awak

Ayat Minta Maaf Kepada Kekasih dan Cara Memujuk Kekasih Merajuk

Mungkin saya bukan yang terbaik….bukan citarasa awak…dan bukan pilihan hati awak…tapi izinkan saya menjadi orang yang pernah cuba membahagiakan awak..

23 Replies to “Ayat Minta Maaf Kepada Kekasih, Memujuk Kekasih Merajuk

  1. Harap menjadi. Tunang sye mrjuk dah berapa hari dah nk pujuk die ya allah kemain susah terpkse cri ayat untu memujuk nya..

  2. aduuuuiii…malam ni awek saya merajuk sakan bakan nya saya silap tudh dia mcm2 xtau dh nk ayat mcm mna lgi mnta2 la ayat memujuk yang saya ambik ni menjadi la pujuk awek bam bam sya tue yer

  3. awek sya merajuk sakan malam ni saya pandai2 p tuduh dia mcm2 tdi mlm…hrap2 dia dpat sejuk hti dia dgn ayt2 yg sya ambik dlm laman ni…

  4. xmenjadi..huhu..awk ak merajuk sbb salah fham mcj ak antar…ak ckap lain dia fham lain..last2 merajuk..hadoii..dhlah xmakan pujuk..alien gamaknya dia nie..huhuhu

  5. Dah Seminggu Saya Bagi Ayatayat Niy Tapi Tak Menjadi Pun . Macan Mana Nak turun Kan Ego lelaki Eh Untuk Terima Kita Balik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *