Buat Duit Online Dengan Facebook Twitter Blog

Adakah anda berminat untuk buat duit online dengan facebook, twitter, blog dan media social yang lain? Program buat duit online dengan 8Share memang sudah agak popular di Malaysia ini sejak pada permulaannya menggunakan nama YouthSays dan kemudian Says dan sekarang ini dikenali sebagai 8Share.

8Share ini merupakan salah satu program buat duit online di Malaysia dengan mudah di Internet. Program 8Share ini menggunakan sistem PPC (pay per click) dan hanya memerlukan anda share iklan 8Share di mana-mana media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya.

Buat Duit Online Dengan Facebook Twitter  Google+ Blog 8Share

Apabila anda share sesuatu iklan tersebut contohnya share di facebook, anda akan mendapat ganjaran sekiranya ada orang atau rakan anda klik iklan tersebut. Pada kebiasaannya, setiap satu klik bernilai 20 sen (RM0.20). Tetapi ada masa tertentu, nilainya lebih daripada itu. Tetapi, anda perlu ingat bahawa jangan sesekali klik iklan sendiri sebab kemungkinan akaun anda kena ban adalah tinggi sekiranya berbuat sedemikian. Selain itu, elakan juga share banyak-banyak link iklan pada satu-satu masa kerana akan dianggap spam. Anda hanya perlu share iklan untuk cari duit online dengan program ini.

Perlu ingat bahawa ganjaran untuk program buat duit online dengan 8Share ini adalah berdasarkan unik klik yang diterima untuk sesuatu iklan. Contohnya kalau anda share satu iklan di facebook dan rakan anda telah klik link iklan tersebut akan dikira satu unik klik. Sekiranya rakan anda klik semula link iklan 8Share tersebut, maka itu tidak dikira unik klik. Jumlah unik klik yang anda dapat tetap satu sahaja biarpun rakan anda itu klik iklan banyak kali. Unik klik anda hanya akan bertambah sekiranya rakan yang lain klik iklan tersebut.

Buat Duit Online Dengan Facebook Twitter Blog 8Share

Jika seseorang klik iklan yang sama sebanyak 10 kali, anda hanya mendapat 1 unik klik bersamaan dengan RM0.20. Anda hanya akan dapat ganjaran sekiranya dia klik iklan yang lain. Jika 5 orang klik iklan 8share anda, maka anda akan mendapat 5 unik klik bersamaan dengan RM1 (RM0.20 x 10)

Buat Duit Online Dengan Facebook Twitter Blog 8Share
Email yang akan anda terima jika cash out anda berjaya: Successful Cash Out 8share

Sekiranya anda mempunyai blog, anda boleh selitkan link iklan says di blog anda dan ini merupakan salah satu kelebihan kepada anda untuk mendapat ganjaran yang lebih lumayan lebih-lebih lagi sekiranya blog anda mempunyai trafik yang tinggi. Walaubagaimanapun, blog trafik rendah pun masih boleh menjana pendapatan dengan program 8Share ini.

>> JOIN 8SHARE SEKARANG! <<

Salah satu sebab kenapa aku suka program 8Share ini ialah sebab pembayarannya adalah sangat cepat dan terus masuk ke akaun bank. Minimum earning untuk cash out ialah RM50 sahaja. Kalau nak cepat, anda hanya perlu cash out ketika tarikh sudah dekat Isnin pertama dan ketiga sahaja setiap bulan. Macam mana nak join program 8Share? Anda boleh join 8Share dan buat duit online dengan facebook dan media social lain dengan pendaftaran percuma sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *