Lelaki Ini Berkongsi Cara Menghilangkan Jerawat Teruk Di Wajah Dengan Berkesan

Seorang Bodybuilder yang bernama Brian Turner telah berkongsi cara menghilangkan jerawat teruk di wajah ini adalah pengalaman dan kisahnya untuk mengatasi masalah jerawat teruk di mukanya. Menurutnya, mukanya teruk ditumbuhi jerawat sejak baligh lagi. Jerawat memang satu masalah besar buat remaja dan juga golongan dewasa. Bukan senan untuk mengatasi masalah jerawat teruk di wajah kita dan sesetengah daripada kita memang seperti ditakdirkan mempunyai wajah yang sentiasa berjerawat dan sukar untuk dibuang.Lelaki Ini Berkongsi Cara Menghilangkan Jerawat Teruk Di Wajah Dengan Berkesan

Bagaimana cara lelaki ini menghilangkan jerawat teruk di wajahnya?

Dia sudah mencuba pelbagai cara dan produk yang terdapat di pasaran untuk mengatasi masalah jerawat teruk di wajahnya, tetapi semuanya tidak berkesan dan menyebabkan dirinya berasa penat dan hampir berputus asa untuk mencari cara menghilangkan jerawat di wajahnya.

Menurutnya lagi, dia juga telah mengambil produk Accutane (anti jerawat) selama lebih 70 minggu dan walaupun jerawatnya mulai baik, tetapi kemudiannya tetap datang balik.

Lelaki Ini Berkongsi Cara Menghilangkan Jerawat Teruk Di Wajah Dengan Berkesan

Walaubagaimanapun, seperti yang anda tengok dalam gambar ini, dia telahpun berjaya menghilangkan kesemua jerawat di wajahnya dan menyebabkan ramai orang diselilingnya bertanya apa rahsia atau cara yang digunakannya untuk menghilangkan jerawat teruk di wajahnya.

Selepas hampir berputus-asa, akhirnya, dia mengambil keputusan untuk mencuba kaedah lain iaitu dengan mengubah cara pemakannya dengan menjadi vegetarian. Pendek kata dia telahpun mengambil keputusan untuk tidak mengambil produk tenusu atau sebarang produk yang berasaskan haiwan. Selain itu dia juga meminum air dalam kuantiti yang banyak setiap hari.

Lelaki Ini Berkongsi Cara Menghilangkan Jerawat Teruk Di Wajah Dengan Berkesan

Jika ada jerawat tumbuh di wajah anda, minumlah air banyak-banyak dan makan sayur-sayuran dengan banyak sehingga 10 hingga 16 kali sehari. Jika anda mengamalkan perkara ini, anda pasti akan merasai kelainan di wajah anda.

Jika anda mempunyai masalah yang sama dengan Brian Turner ini, anda mungkin boleh mencuba tips dan cara menghilangkan jerawat teruk di wajah anda seperti yang beliau lakukan. Tidak salah untuk mencuba kan?

source: thicksolidtight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *