Dapat Bayaran Dari Mobicow (Pengiklanan Blog)

Bulan ini, seperti biasa bayaran dari Mobicow (Payment) sudah masuk ke akaun Paypal. Bagi yang belum tahu lagi mengenai apa itu Mobicow, ringkasnya Mobicow ini ialah program pengiklanan di Blog sama seperti Google Adsense, Innity, Nuffnang, Komli, Genie, H12 Media, Popads, Popcash, Propeller Ads, Chitika dan brmacam-macam lagi lah.

Perbezaannya ialah, iklan Mobicow ini hanya muncul di mobile-view sahaja dan tidak muncul di desktop view. Kalau hendak tahu lebih lanjut, boleh baca entri yang lepas —> Buat Duit Dengan Mobicow.

Sebenarnya ada dua blog admin yang menggunakan iklan Mobicow ini, tetapi earning memang sikit lah sebab trafik pun tidak banyak yang masuk. Bulan ini admin cuma dapat $12.52 USD sahaja iaitu lebih kurang RM46 selepas ditukar ke ringgit Malaysia.Tapi tak kisahlah asalkan ada, cukuplah untuk beli topup ke, makan-makan ke kan.

Bayaran dari Mobicow (Payment) menggunakan Paypal ini boleh dipindahkan ke akaun bank kita dan cuma mengambil masa dua hari sahaja dan wang terus ada dalam akaun. Boleh baca entri Tutorial cara verify akaun Paypal di Malaysia jika masih tidak tahu cara untuk verify akaun Paypal. Jika anda belum join Mobicow, anda boleh cuba register blog anda sekarang:

4 Replies to “Dapat Bayaran Dari Mobicow (Pengiklanan Blog)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *