Koleksi Ayat Jiwang Untuk Kekasih Anda

Contoh Koleksi Ayat Jiwang untuk kekasih anda. Entri ini mengandungi beberapa koleksi ayat jiwang untuk kekasih anda yang boleh anda kongsikan bersama-sama dengan kekasih anda.

Mungkin anda pernah jumpa ayat-ayat ini sebab ia nya banyak dikongsikan di laman social seperti facebook, twitter, Whatsapps, WeChat, Instagram dan lain-lain lagi lah.

 

Contoh Koleksi Ayat Jiwang Untuk Kekasih:

  • LANGIT takut kehilangan BINTANG
    LAUT takut kehilangan OMBAK
    MATAHARI takut kehilangan SINARNYA
    Seperti juga AKU yang takut kehilangan AWAK
  • Saya tak marah bila awak melayan someone tu,, tapi jangan lah terlampau mesra bila melayan. Saya takut nanti awak jatuh hati dengan dia
  • Jika mencintaimu satu kesalahan, maka biarlah aku yang bersalah

koleksi ayat jiwang untuk kekasih

  • Jangan membuang masa menunggu orang yang dah melupakan kita, Jangan menyeksa diri sendiri dengan setia sedangkan dia dah bahagia.
  • Jangan salahkan perempuan kalau mereka sombong kerana mereka lebih manis jika mendapat gelaran ‘Jual Mahal’ daripada ‘Perempuan Murahan
  • Semakin saya benci awak,
    sebenarnya semakin saya rindu dekat awak.
  • Lebih baik memilih org yg mencintai kita daripada memilih org yg kita cintai , lebih baik melihat org berkorban demi kita daripada kita harus berkorban
  • Saya bukan CAMERA yang boleh buat awak sentiasa tersenyum tapi saya berusaha seperti CAMERA untuk membuat awak tersenyum
  • Kerana terlalu jujur, aku ditipu. Kerana setia, aku kecewa. Kerana rindu, aku nangis. Kerana cinta, aku terluka. Kerana sayang, aku merana.
  • Jangan judge orang kalau kamu tak suka di judge . Jangan menghina orang kalau tak suka dihina . Jangan menyakiti orang kalau tak mahu disakiti . Betul tak?
  • Tak pernah ada kata-kata terlambat untuk mengatakan anda sayang.. anda cinta.. Ungkapkan saja… Agar semua menjadi nyata.
  • Bersama tidak semestinya bahagia, berpisah juga tidak semestinya berduka.
    Yang pasti kenangan tetap kekal selamanya
  • Kadang Kala Lebih Baik menjauhi si dia
    Bukan kerana berhenti mencintainya
    Tapi kerana harus melindungi diri sendiri dari rasa sakitJangan bercinta kalau tak boleh nak setia..
  • Kalau perempuan minat lelaki lain, dia tetap akan sayang bf dia. Tapi kalau lelaki minat perempuan lain, kemungkinan besar dia akan curang kan?
  • bf: syg ader dekat mane tu?
    gf: tv9 (dekat di hati)
    bf: syg bahagia tak bersama sy?
    gf: ntv7 (i feel good)
    bf: boleh tak kita jalan sama- sama syg?
    gf : Nike (just do it)
    bf: sudikah syg mengahwini saya?
    gf:McD (Im lovin it)
    bf: syg tau tak cinta sy kat awak sgt hebat?
    gf: acer (empowering people)
    bf: sejauh mana sy bermakna dalam hidup awak syg?
    gf: tv3 (inspirasi hidupku)
    bf: kenapa awak cintakan sy?
    gf: Loreal (kerana dirimu begitu berharga)
  • Tak perlu menjadi sempurna untuk mendapat cintaku. Cintamu yang sejati sudah cukup menyempurnakan hariku…
  • ♡ αwαk mαsih tαk sedαr , orαng yαng selαlu cubα buαt αwαk tersenyum tu , αdαlαh orαng yαng sαyαng αwαk sαngαt² , wαlαupun kαdαngkαlα dia terlukα , diα tetαp mencubα , hinggα sαtu mαsα , diα undur diri , dαn mαsα tu bαrulαh αwαk αkαn rαsα kehilαngαn diα.

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Kakipromo.com