Komisen Affiliate Hosting DataKL, Hosting Terbaik Malaysia

Anda tahu tak bahawa kebanyakan hosting di Malaysia menyediakan program affiliate yang boleh kita gunakan untuk menjana pendapatan sampingan? Dalam pemilihan hosting terbaik di Malaysia, hosting DataKL memang pasti berada di senarai teratas disebabkan servis yang berkualiti dan AFTER Sale yang tiptop.

Berbalik kepada tajuk, anda boleh menyertai program affiliate DataKL secara percuma sahaja dan mendapat 10% daripada jumlah jualan terhasil. Anda boleh cash out Affiliate Hosting DataKL apabila melepasi jumlah minimum RM60. Gambar di bawah ialah komisen yang terhasil daripada beberapa pakej seperti Data Mini, Data 1 dan DataRookie.

Komisen Affiliate DataKL Hosting Terbaik Malaysia

Cara untuk cash out ialah cuma dengan menekan button Withdrawal dan bagi nombor akaun anda sahaja. Admin telahpun cash out sebanyak RM244.50, sudah lebih dari cukup untuk membayar harga hosting bukan?

Komisen Affiliate DataKL Hosting Terbaik Malaysia

Harga hosting DataKL boleh dikatakan dalam kategori sedikit mahal berbanding hosting-hosting lain di Malaysia, tetapi yang membezakannya ialah servis DataKL adalah dalam kelas A+. Admin pernah menggunakan banyak hosting di beberapa blog, dan daripada pengalaman admin, hosting yang memberikan servis terbaik dan berkualiti ialah DataKL, NetKL, dan Serverfreak sahaja. Servis yang admin maksudkan ialah contohnya seperti setiap tiket dibalas dengan cepat (biasa kurang dari 10 minit walaupun hantar tiket support pagi-pagi buta) dan hosting jarang down dan juga cepat pulih kalau ada masalah. P/s: bukan bermaksud hosting lain tidak bagus, cuma ketiga-tiga hosting ini berada dalam kelas tersendiri.

Kelebihan Hosting DataKL (Pemilihan Hosting Sesuai Di Malaysia):

  • Kualiti servis yang disediakan memang terbaik dan tiptop.
  • Masalah hosting jarang berlaku seperti hosting down dsb.
  • Feedback yang cepat dan pantas.
  • Staff yang friendly.
  • Antara hosting yang mempunyai server yang laju di Malaysia.

Jika anda sedang mencari hosting yang sesuai untuk anda, sekarang ini ada beberapa promosi hosting di Malaysia yang masih aktif, termasuk juga promosi untuk hosting DataKL. Anda boleh tengok senarai promosi hosting terkini: Promosi Hosting Di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *