Plan Internet Burung Hantu Magic SIM (Unlimited Internet)

Celcom telahpun melancarkan Plan Internet Burung Hantu Magic SIM yang sangat menarik perhatian dan pasti akan menyebabkan semakin ramai orang yang ingin menggunakan Plan Magic SIM. Apa yang menarik dengan Plan Internet Burung Hantu Magic SIM kali ini?

Plan Magic SIM Burung Hantu ini didatangi dengan high speed internet secara percuma setiap hari! Okay, mungkin ada antara anda yang berfikir bukan selama ini sudah ada internet percuma kah yang free basic internet tu? Buat pengetahuan anda semua, high-speed internet ini adalah berbeza dengan free basic internet itu yang kelajuannya ditetapkan 64kbps sahaja (hanya cukup untuk aplikasi social seperti whatsapp, wechat, etc).

Plan Internet Burung Hantu Magic SIM Free Unlimited High Speed Internet Tanpa Kuota

Plan Magic SIM burung Hantu ini didatangi dengan unlimited internet berkelajuan tinggi tanpa ada sebarang limit atau kuota. Dengan kata lain, anda boleh layan streaming, download atau tengok youtube berjam-jam pun tiada masalah. Best bukan?

Bagaimana cara untuk menggunakan Plan Internet Burung Hantu Magic SIM?
Pengguna Magic SIM sedia ada boleh menggunakan Plan Internet Burung Hantu dengan subscribe atau melanggan plan internet mingguan atau bulanan. Harganya adalah seperti berikut:

  • RM25 untuk 1GB
  • RM38 untuk 2GB
  • RM58 untuk 4GB
  • RM10 untuk 500MB

Plan Internet Burung Hantu Magic SIM (Unlimited High Speed Internet)

Kelebihan dan Kekurangan Internet Burung Hantu Magic SIM:
Kelebihan Internet Burung Hantu ialah unlimited high speed internet tanpa kuota yang boleh kita gunakan apabila melanggan internet mingguan atau bulanan. Selain itu, pengguna juga akan mendapat FREE Call & SMS ke nombor Celcom.

Kekurangan Internet Burung Hantu Magic SIM pula ialah unlimited high speed internet tanpa kuota ini hanya aktif pada pukul 1AM hingga 7AM sahaja. Memang padanlah dengan nama dia Burung Hantu bukan. Selain itu, internet burung hantu ini cuma dapat digunakan jika melanggan plan mingguan dan bulanan sahaja. Plan harian (daily) tidak akan mendapat free high speed internet tanpa kuota ini. Untuk maklumat lanjut, anda boleh rujuk www.xpax.com.my/internet

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Kakipromo.com