Senarai Harga Perodua Axia Di Malaysia Terkini (Ikut Model)

Berapa harga Perodua Axia di Malaysia yang terkini di pasaran? Perodua Axia ialah kereta termurah di Malaysia pada masa kini dan sejak mula dilancarkan pada tahun 2014, kereta perodua Axia ini telahpun mencatat jumlah jualan yang sangat memberangsangkan. Ini terbukti apabila kita pergi kemana-mana, pasti ada melihat kereta perodua Axia ini di jalan raya.

Mengapa perlu membeli Perodua Axia? Terdapat banyak sebab mengapa anda perlu membeli Perodua Axia, antaranya sudah pasti disebabkan harga yang murah dan mampu milik. Selain itu, kos untuk maintenance juga rendah dan spare part memang senang untuk diperoleh di seluruh Malaysia.

Berapa Harga Perodua Axia di Malaysia terkini? Anda boleh tengok harga terkini Perodua Axia untuk kesemua model iaitu Axia 1.0 Advance, Axia 1.0 Special Edition, Axia 1.0 Standard G dan Axia 1.0 Standard E-Manual di bawah (All Perodua Axia Price are OTR inclusive of insurance):Harga Perodua Axia di Malaysia terkini dan kereta termurah di MalaysiaHarga Axia Standard E – Manual:

Berapa Harga Perodua Axia di Malaysia Standard E

Harga Perodua Axia di Malaysia Price

Harga Axia Standard G – Manual & Automatic

Berapa Harga Perodua Axia di Malaysia Standard G

Harga Axia Special Edition (SE) – Manual & Automatic

Berapa Harga Perodua Axia di Malaysia Special Edition (SE)

Harga Axia Advance – Automatic

Berapa Harga Perodua Axia di Malaysia Advance Version Price

Perbezaan ketara antara Axia Standard E dan G dengan Axia SE dan Advance ialah dari segi rekabentuk dimana Model SE dan Advance mempunyai rupabentuk yang sporty terutama di bahagian hadapan. Beza Axia SE dan Advance pula ialah bahagian dalaman iaitu audio dimana Axia Advance menggunakan Multimedia System with navigation manakala Axia SE pula menggunakan radio MP3/WMA, USB & Bluetooth.

Harga Perodua Axia di Malaysia Price

Sebagai kereta termurah di Malaysia ini, harga Perodua Axia di Malaysia yang terkini bermula dengan RM24 ribu sehingga RM44 ribu bergantung kepada model yang dipilih. Harga yang disenaraikan di atas adalah harga Axia terbaru 2015 mengikut harga standard dari Perodua. Jika anda membeli kereta Axia atau mana-mana kereta lain, pastikan kereta anda dijaga dengan betul dan gunakan Panduan Penjagaan Kereta Terbaik supaya kereta anda sentiasa dalam keadaan tiptop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *