Spesifikasi, Harga Yamaha YZR-R25 Di Malaysia

Para peminat Sportbike di Malaysia mesti gembira apabila Yamaha YZR-R25 dilancarkan di Malaysia hari ini. Jom kita tengok serba sedikit spesifikasi dan harga Yamaha YZR-R25 di Malaysia. Bagi penggemar motosikal berkuasa besar atau sportbike, Yamaha YZR-R25 mungkin salah satu daya tarikan terbaru untuk anda.

Yamaha YZR-R25 yang dilancarkan oleh Hong Leong Yamaha Motor Sdn Bhd (HLYM) ialah sebuah motosikal kategori Sportbike yang menggunakan engine dwi-silinder 250cc. Design Yamaha YZR-R1 juga direka dengan penampilan yang kelihatan sporty dan garang. Di bawah ialah contoh gambar Yamaha RZR-R25 warna biru:

Spesifikasi, Harga Yamaha YZR-R25 Di Malaysia

Jika anda mencari sportbike atau motosikal berkuasa besar di Malaysia yang harganya dalam kategori average dan tidak terlalu mahal, Yamaha YZR-R25 ini mungkin jawapan kepada pencarian anda. Yang pasti, jentera berkuasa 250cc ini adalah antara yang terbaik dalam kelasnya yang tersendiri. Di bawah ialah contoh Yamaha YZR-R25 warna merah, anda suka warna yang mana?

Spesifikasi, Harga Yamaha YZR-R25 Di Malaysia

Semasa pelancaran, Harga Yamaha YZR-R25 di Malaysia adalah dianggarkan dalam lingkungan RM20,000 dan berita baik untuk semua ialah Sportbike ini akan berada di pasaran tempatan (Malaysia) mulai bulan April 2015. So, mungkin ada masa lagi untuk anda menyimpan duit untuk beli Yamaha YZR-R25 2015 ini 🙂 .

One Reply to “Spesifikasi, Harga Yamaha YZR-R25 Di Malaysia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *