Web Hosting Murah Dan Bagus Di Malaysia Sekarang

Tahukah anda apa web hosting murah dan bagus di Malaysia pada masa sekarang? Anda sudah bosan berblog menggunakan blogspot? Anda mahu membuat blog dengan menggunakan platform WordPress yang jauh lebih bagus dan menarik berbanding blogspot? Tapi, anda tidak tahu hosting mana yang bagus untuk anda disebabkan terlalu banyak pilihan syarikat hosting di Malaysia ini.

Apa web hosting murah dan bagus di Malaysia serta boleh dipercayai dan berbaloi untuk digunakan? Jika anda bertanyakan soalan tersebut, kami ingin rekomen anda menggunakan hosting iViperhost (ShiftServer). Hosting ini menyediakan storage yang sangat besar serta unlimited bandwidth.

Web Hosting Murah Dan Bagus Di Malaysia Sekarang

Ya, anda pasti pernah dengar bahawa tiada benda yang betul-betul unlimited dalam sesuatu plan hosting. Itu memang betul, tetapi kalau trafik anda masih lagi di bawah 6000 user online sehari masih tiada masalah untuk menggunakan hosting ini.

Blog ini pernah mendapat user online melebihi 300 user pada satu masa dan masih boleh access. Kebanyakan syarikat hosting yang menggunakan plan Shared Hosting mungkin akan muncul error dan blog sudah down serta tidak dapat access kalau jumlah visitor terlalu banyak. Secara purata blog kakipromo.com ini mendapat user online yang semakin meningkat setiap bulan dan melebihi 100,000 unique visitor bulanan. Dan yang terbaiknya kos untuk blog ini adalah lebih kurang RM70  sahaja untuk setahun (domain + hosting) dan lebih murah lagi sebenarnya selepas menggunakan promosi hosting yang sentiasa ada di web tersebut. Boleh baca  post kami yang lepas mengenai review Hosting Iviperhost (Shiftserver) Agak murah bukan?

Hosting Iviperhost tak pernah down atau problem? Setiap hosting memang ada masalah, lebih-lebih lagi kalau anda menggunakan shared hosting, tetapi sepanjang menggunakan hosting iViperhost ini masih okay lagi dan down pun sekejap sahaja. Anda boleh tengok tips pemilihan hosting yang sesuai. Bagi kami agak berbaloi menggunakan hosting ini dan paling penting sekali, harga hosting murah dan bagus untuk kegunaan berblog. Anda boleh tengok sendiri plan yang ditawarkan dari Plan Shared Hosting, VPS dan juga Dedicated Server di laman web Iviperhost(Shiftserver).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *